Job hos Møn Maskinbyg A/S

Vi er inde i en vækstperiode og har løbende behov for at udvide vores medarbejderstab. Derfor søger vi altid dygtige og engagerede medarbejdere, der brænder for teknik, maskiner og vil yde deres bedste for at producere professionelle industrimaskiner til primært bageribranchen i hele verden. Møn Maskinbygs  medarbejdere arbejder alle for at effektivisere og optimere industrien. Her hjælper vi f.eks. med at effektivisere arbejdsgange og forbedre arbejdsmiljøet hos vores kunder.

Som medarbejder hos Møn Maskinbyg A/S kan du forvente en spændende og varieret hverdag i et godt miljø med højt til loftet og gode kollegaer. Hos os, får du rig mulighed for at komme med dine ideer og andre måder, at gøre tingene på. Der bliver lyttet og du bliver taget seriøs, da dine kompetencer er vigtige for os. Her kan du blive en del af en højteknologisk arbejdsplads med spændende udfordringer og god plads til personlig udvikling.

Du er meget velkommen til at ringe til os angående et job på +45 5581 1888 eller sende din uopfordrede ansøgning – så kontakter vi dig, hvis du matcher et af vores stillinger.

 

Ledige stillinger

Vi søger ikke nu.